Menu
Your Cart

TIPIZATE

Produsele de papetarie care nu trebuie sa lipseasca la inceputul unei afaceri sunt: instrumentele de scris; creioane, pixuri, markere, coli de hartie, o agenda sau chiar doua, dosare, file de plastic incolore, bibliorafturi, dar sa nu uitam si de tipizate. In functie de domeniul in care lucrezi, vei avea nevoie de aceste obiecte de papetarie: foi de calcul, chitantiere, facturi, ordine de transport marfa sau ordine de plata.

Tipizate la cel mai bun pret

Pretul unor astfel de produse tipizate este unul modic si le poti gasi pe toate in magazinul nostru online, fara sa mai fie necesar sa cauti peste tot si sa mergi prin tot orasul. Sunt produse foarte cunoscute si extrem de utilizare in anumite domenii de activitate.

Este recomandat sa cumperi tipizatele gata create pentru ca asa iti va fi cel mai usor sa ai siguranta ca sunt bine facute. Foarte multe documente trebuie sa respecte un format specific pe care tu nu vei reusi sa il reproduci pe calculator si nici nu este necesar sa pierzi timpul, pentru ca in magazinul nostru online le gasesti gata facute.

Un spatiu de lucru functional poate face diferenta intre succesul unei afaceri si ingreunarea fiecarui task zi de zi, indiferent de domeniul de activitate. Astfel ca pentru sporirea productivitatii va trebui sa te asiguri ca fiecare angajat al tau are acces la produsele si accesoriile esentiale de papetarie, de cate ori va avea nevoie. In magazinul nostru vei gasi tot ce ai nevoie in materie de papetarie pentru bussines-ul tau asa ca te asteptam sa ne vizitezi din ce in ce mai des.

Descriere:Format : A4Registru jurnal orizontal 100 file Gramaj hartie : 60 g/mp..
8,30Lei
Descriere:Registru jurnal A4 Tipar fata Hartie offset – 60 gr/mp 100 file / carnet..
8,30Lei
Descriere:Registru intrare iesire, A4, tipar fata/verso, 100 file/carnet ..
13,80Lei
Descriere:Format: A4Tipar: fataNr. file: 100/carnetFilele sunt prinse pe latura lungaCuloare hartie: albDimensiuni: 20.9 x 29.5 cm..
10,00Lei
Descriere:Registrul de casa A4 orizontal este disponibil in carnete de 100 de file, tiparite cu negru pe hartie offset de 60 g/mp superwhite, legare prin capsare. ..
18,50Lei
Descriere:Format A4, 100 file/carnet • Tipar o față • Hârtie offset 60g/mp..
14,50Lei
Descriere:Nota de receptie si constatare diferente, format A4, tipar fata/verso, 100 file/carnet..
12,70Lei
Descriere:Nota de receptie si constatare de diferente A4  cu 11 coloane in doua exemplare este disponibil in carnete de 100 de file (50 de seturi) tiparite cu albastru pe hartie autocopiativa, primul exemplar alb, al doilea exemplar verde, coperta alba in fata / v..
16,50Lei
Descriere:Monetar A6 Tipar fata Hartie offset – 60 gr/mp 100 file / carnet..
5,50Lei
Descriere:Jurnal pentru vanzari, in format A4, a cate 100 file/carnet, pe hartie offset. Este un document de inregistrare a vanzarilor de valori materiale sau prestari servicii, cu ajutorul caruia se stabileste taxa pe valoarea adaugata...
5,00Lei
Descriere:Format: A4 landscapeFoaia de pracurs pentru autovehicule transport persoane este disponibila in carnete A4 a cate 100 de file, tiparite pe hartie offset super white 60 g, fata-verso, coperta alba fata-spate, legate prin capsare.Foaia de pracurs pentru autovehicule transport persoane este e..
13,00Lei
Descriere:Foaie de parcurs autovehicule transport marfa,Format: A5,tipar fata/verso,100 file/carnet ..
7,90Lei
Descriere:Fisa indiv.de instruct. in dom. sit de urgenta A5Tipar fata – verso, Hartie offset – 60 gr/mpCoperta carton offset 120 gr/mp..
2,00Lei
Descriere:Fisa magazie, format A5, model vertical, tiparita fata-verso cu negru, carton de 120 gr/mp..
0,40Lei
Descriere:Facturierul fara TVA A5 in trei exemplare este disponibil in carnete de 150 de file (50 de seturi) tiparite cu albastru pe hartie autocopiativa, primul exemplar alb, al doilea exemplar roz, al treilea exemplar verde, microperfor pentru o rupere usoara...
15,00Lei
Descriere:Facturierul cu TVA A5 in trei exemplare este disponibil in carnete de 150 de file (50 de seturi) tiparite cu albastru pe hartie autocopiativa, primul exemplar alb, al doilea exemplar roz, al treilea exemplar verde, microperfor pentru o rupere usoara...
15,00Lei
Descriere:Factura fiscala pentru intreprinderile platitoare de Taxa pe Valoarea Adaugata, formularul este tiparit in format A4 in 3 exemplare: alb, verde, roz.- factura fiscala cu TVA;- format A4;- formular tiparit in 3 exemplare: - orientare portret;- un registru contine 50 file, respectiv 50 de fa..
18,50Lei
Descriere:Dispozitia de plata catre caserie este disponibila in format A6 in carnete de 100 de file, tiparite fata / verso cu negru pe hartie offset de 60 g/mp superwhite, legare prin capsare...
5,00Lei
Descriere:Condica de Prezenta format A4Tipar:fata-verso, 35 rubrici..
12,50Lei
Descriere:CMR international, hartie autocopiativa in 5 exemplare, 100 file...
30,00Lei
Afişare 1 - 20 din 26 (2 pagini)
Whatsapp
Ai o întrebare? Scrie-ne și vom face tot posibilul să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp!
DCNoi
Suport