Menu
Your Cart

CLIPBOARD

Clipboardu-rile sunt acele mape de sustinere a hartiei de scris si se folosesc adesea la birou, scoala etc. Sunt realizate din materiale rigide, prevazute cu un clips de prindere in partea de sus si pot fi folosite la stocarea diverselor documente, cat si ca suport pentru scris atunci cand nu ai la dispozitie un birou sau o suprafata plana precum masa. Ele sunt disponibile in multiple variante de culoare cu sau fara coperta.

De ce sa cumperi cel mai bun clipboard?

Daca ai un job ce presupune folosirea de hartie pentru scris, acest clipboard poate sa te ajute atunci cand ai de executat o lucrare dar si atunci cand doar vrei sa pastrezi o anumita ordine documentelor.
Daca esti elev si ai de prezentat o tema pe o hartie A4, atunci poti folosi acest clipboard pentru a o pastra in siguranta, dar si pentru a ordona foile pe care tu le-ai scris.

Cumpara clipboard la preturi super avantajoase!

Pretul unui astfel de produs este dat de materialul din care este confectionat cat si de marca acestuia. Preturile pot fi per bucata sau la pachet. Daca optati pentru a lua mai multe pachete, puteti beneficia de clipboarduri pentru foarte mult timp. Ele pot fi gasite in magazinul nostru online intr-o gama variata de forme, marimi si culori, astfel incat sa iti fie usor sa identifici clipboardul preferat. De asemenea, atunci cand ai nevoie de mai multe astfel de produse, tot in magazinul nostru vei gasi si seturi de clipboarduri pe care sa le achizitionezi.

Descriere:Clipboard simplu confectionat din carton rigid invelit cu plastic de calitate, mecanism nichelat rezistent la un numar mare de utilizari.Diverse culori...
8,00Lei
Descriere:Clipboard simplu confectionat din carton rigid invelit cu plastic de calitate, mecanism nichelat rezistent la un numar mare de utilizari.Diverse culori...
10,50Lei
Descriere:Clipboard A5 dublu, diverse culoriClipboard cu coperta pentru inchidere  Dimensiuni: 24 x 18 cm..
11,90Lei
Descriere:Clipbordul este format A4 si este confectionat din carton acoperit cu PVC. Pe latura mica, sus este prevazut cu o clema de prindere nichelata, de dimensiuni reduse. Pe partea interioara a copertii este prevazut cu un buzunar pentru pastrarea actelor si deasemenea are un suport pentru in..
15,30Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Whatsapp
Ai o întrebare? Scrie-ne și vom face tot posibilul să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp!
DCNoi
Suport