Menu
Your Cart

CRETA COLORATA

Sunteti in cautarea unei activitati in aer liber si in cautarea de o ocupatie alaturi de copilul dumneavoastra pentru a petrece cat mai mult timp placut cu el? Ei bine noi avem solutia, va prezentam o gama de produse acestea fiind cretele colorate. Cretele colorate intotdeauna au atras ochii copiiilor indiferent de varsta avuta astfel fiind o activitate placuta si relaxanta pentru ei implicand desenul si statul in aer liber iar daca asta implica si parintii atunci copiii vor fi mult mai multumiti datorita companiei lor.

Culorile cretelor

Intotdeauna culoarea unui instrument pentru desen sau scris e primul lucru pe care l-ai observa de aceea putem alege culori cat mai calde si placute pentru copii. Gama noastra larga de produse va acorda posibilitatea de alegerea a multor culori.

Despre creta colorata

Creta colorata este foarte usor de tinut in mana si foarte usor de desenat cu ea mai ales pe suprafete cum ar fi asfaltul sau tabla. Gama noastra va ofera creta care nu este toxica pentru copii in cazul in care ajung sa se murdareasca cu ea. Cretele colorate sunt un exercitiu foarte bun pentru invatarea copilului de a scrie dar totodata e si distractiv pentru cei mici avand in vedere ca sunt atrasi de culori si de desen sau petrecutul timpului in aer liber. Putem lua in considerare si faptul ca sunt ideale pentru acasa dar si pentru activitatea extrascolara atunci cand este ceruta aducerea cretei la scoala.

Cretele noastre colorate ofera in special plusul de a fi foarte usor de curatat de pe orice fel de suprafete cat si de pe haine.

Descriere:Creta pastel este o combinatie unica a caracteristicilor unei crete si a pastelului. Il punem intr-o cutie functionala care usureaza utilizarea acestuia! Culorile stralucitoare si bine acoperite se vor dovedi pe pereti, hartie intunecata, material si suprafete de scandura, salvand toate id..
38,00Lei
Descriere:Contine 6 bucati de creta colorata rotunda Maxi cu diamentrul de 22.5 mm.Nu face praf, se curata usor.Specificatii:-Varsta:      +3ani-Pentru:     Unisex-Culoare:    Multicolor..
8,50Lei
Descriere:Contine 20 bucati creta rotunda.Produsa din sulfat de calciu. 5 culori + albSpecificatii:-Varsta:      +3ani-Pentru:     Unisex-Culoare:    Multicolor..
14,00Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Whatsapp
Ai o întrebare? Scrie-ne și vom face tot posibilul să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp!
DCNoi
Suport