Menu
Your Cart

CUTTER

Taierea (sau debitarea) este una dintre activitatile de baza cand se vorbeste de diversele operatiuni, pornind de la cele de birotica si ajungand pana la munca pe santier. Astfel, instrumentele destinate taierii trebuie sa fie o prezenta obligatorie alaturi de instrumentele de scris si benzile adezive, in orice birou.

Cele mai bune cutter pentru o gama variata de activitati

Pentru activitatile desfasurate in coletarie, mediu industrial sau santier, pentru a numi doar cateva dintre domeniile vizate de aceste dispozitive, instrumentele de taiere sunt un accesoriu obligatoriu in buzunarul oricarui specialist, asigurand un flux fluent al activitatilor, o operativitate optima si deci o economie de timp si bani. Avand lama retractabila, acestea se pot purta in orice haina fara a exista riscul de accidentare. Sunt deci sigur si usor de transportat, indiferent de locul in care trebuie sa te deplasezi.

Alege cutterul perfect pentru diverse aplicatii si utilizari!

In acelasi timp, constructia din plastic, garanteaza o greutate mica si usurinta in utilizare pentru orice persoana. Durata de viata ridicata este data de posibilitatea de “reinnoire” a lamei prin desprinderea segmentelor de la varf, atunci cand utilizatorul considera ca lama nu mai taie asa de bine cum ar trebui. Eliminand segmentele tocite, aceste instrumente isi vor pastra capacitatile de taiere foarte aproape de cele avute in starea de nou, ducand la o economie de fonduri, in timp.

Desigur, si in acest caz, exista mai multe variante de prezentare specifice diferitelor tipuri de activitati pe care le putem intreprinde. Variantele cu lame inguste sunt pretabile de obicei uzului ocazional, in timp ce optiunile cu lama lata s-ar recomanda activitatilor cu caracter intensiv.

Descriere Cutter mic plastic ECADASpecificatii- Latime lama : 9 mm ..
2,50Lei
Descriere Cutter mare plastic ECADASpecificatii- Latime lama : 18 mm ..
3,90Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Whatsapp
Ai o întrebare? Scrie-ne și vom face tot posibilul să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp!
DCNoi
Suport