Menu
Your Cart

AGRAFE SI CLIPSURI

Indiferent daca sunteti elev, student sau aveti un job la birou, agrafele si clipsurile s-au dovedit intotdeauna eficiente, mai ales cand ati dorit sa faceti ordine in documente si sa le sortati. Oricine ar trebui sa aiba la indemana o cutie cu agrafe de birou sau clipsuri deoarece acestea ne pot usura munca.

Caracteristici agrafe si clipsuri

Aceste produse uimitoare sunt fabricate din metal maleabil si plastic, iar pretul este extrem de accesibil pentru toate persoanele. Atat agrafele, cat si clipsurile, se pot gasi pe piata intr-o gama larga si variate de dimensiuni si culori. Asadar, veti avea posibilitatea de a achizitiona produsele perfect, care sa corespunda cerintelor personale.

Utilizare agrafe si clipsuri

Multe persoane nu utilizeaza in mod corespunzator agrafele si clipsurile, iar acest lucru va duce la deteriorarea materialelor din care sunt confectionate. In functie de dimensiuni, agrafele pot prinde un numar limitat de pagini (agrafele mici pot fi utilizate pentru documentele cu mai putine pagini, in timp ce agrafele mai mari, pentru documentele care au mai multe pagini), iar pentru a tine toate paginile documentului intr-un singur loc, este suficient sa utilizati doar o singura agrafa de birou. De altfel, documentele care sunt sortate cu ajutorul agrafelor pot fi introduse mult mai usor in foldere. Comparativ cu agrafele, clipsurile pot prinde un numar mare de pagini, fara ca materialul din care sunt confectionate sa se deterioreze. In cazul documentelor care contin un numar mare de pagini, este recomandat sa utilizati doua clipsuri, astfel incat paginile sa nu se deplaseze.

Descriere: Clipsurile colorate  sunt utile si inveselesc instantaneu atmosfera la birou! Modelul de clipsuri  de 25 mm cu o capacitate de 100 de coli este potrivit pentru prinderea colilor de hartie, a cursurilor sau a diferitelor documente ce se doresc organizate.Setul de 6 bucati se livr..
3,80Lei
Descriere Clips hartie OFFICE COVER Fabricate din otel de calitate, cu forma clasica.Specificatii Clips hartie OFFICE COVER - dimensiune 25 mm- 12 buc/cutie..
4,90Lei
Descriere Clips hartie KLIPY Fabricate din otel de calitate, cu forma clasica.Specificatii Clips hartie KLIPY- dimensiune 51 mm- 12 buc/cutie..
15,00Lei
Descriere Agrafe hartie OFFICE COVER Fabricate din otel de calitate, cu forma clasica.Specificatii Agrafe hartie OFFICE COVER - lungime 33 mm- 70 buc/cutie..
3,40Lei
Descriere Agrafe hartie ECADA 50 mmFabricate din otel de calitate, cu forma clasica.Specificatii Agrafe hartie ECADA 50 mm- lungime 50 mm- 100 buc/cutie..
5,90Lei
Descriere Agrafe hartie DINGLIFabricate din otel de calitate, cu forma clasica.Specificatii Agrafe hartie DINGLI- lungime 33 mm- 100 buc/cutie..
2,30Lei
Descriere: Set cu 100 de agrafe colorate de birou  potrivite pentru organizarea si indosarierea documentelor.Dimensiuni: 28 mm..
3,50Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Whatsapp
Ai o întrebare? Scrie-ne și vom face tot posibilul să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp!
DCNoi
Suport