Menu
Your Cart

ORGANIZARE SI ARHIVARE

Organizarea si arhivarea sunt doua activitati foarte importante si necesita articole speciale in sensul acesta. De aceea, te asteptam in magazinul nostru online cu o gama variata de produse atat pentru arhivele clasice, cat si pentru organizarea documentelor in interiorul casei sau la birou.

Oragnizae si arhivare – avantajele articolelor speciale

Organizarea documentelor noastre ar trebui sa fie una dintre activitatile principale atunci cand vorbim fie despre un elev ce are nevoie de organizarea caietelor, diplomelor sau hartiile importante fie ca vorbim despre organizarea actelor de la job sau cele personale. In acest sector vei gasi o multitudine de produse gata sa te ajute in organizare. Este important de stiut ca fiecare document ar trebui sa aiba spatiul sau pentru ca atunci cand vom cauta sa il putem gasi cu usurinta.

Daca avem de pastrat hartii, putem folosi de exemplu foliile de plastic transparent. Acestea vin cu niste gauri speciale in patea laterala pe care le putem atasa la un dosar cu sina.

Daca avem de pastrat de exemplu caiete de dimensiuni mai mari, putem folosi un suport vertical de depozitare. Acesta este foarte util si la job daca se presupune arhivarea de documente in volum mare. Daca insa avem mai multe acte si documente in original, este bine sa le pastram in mape.

In ceea ce priveste organizarea sau arhivarea de documente, exista foarte multe produse ce ne pot usura activitatea iar pretul acestora este unul destul de mic. Daca esti in cautare de un astfel de produs, noi iti putem oferi cele mai bune preturi!

Descriere:Dintr-un plastic rezistent, tavitele sunt special concepute pentru a te ajuta in organizarea zilnica la birou pentru documente de format A4 si suprapozabile.Culoare:  Rosu..
12,00Lei
Descriere:Suport vertical, ideal pentru depozitarea documentelor si economisirea spatiului.Material plastic,Culore disponibila: Rosu..
22,00Lei
Descriere:Suport de birou cu 4 sertare din material plastic.Dimensiuni: 33,8x26,5x25 cmCuloare: Negru..
127,80Lei
Descriere:Geanta cu maner din plastic semitransparenta, cu 13 separatoare tip acordeon.Dimensiuni:330x240x35mm,Culoari: diverse..
22,00Lei
Descriere:Setul de 100 de bucati este suficient pentru a organiza un numar mare de documente;Cele doua perforatii le fac potrivite pentru introducerea in dosare, caiete mecanice sau bibliorafturi – oriunde aveti nevoie de aceste separatoare pentru o organizare catmai facila a documen..
11,90Lei
Descriere:Notes autoadeziv neon marime 76x76 - 100 fileSpecificatii:-Varsta:    +3ani-Pentru:    Unisex-Culoare:  Multicolor..
3,70Lei
Descriere:Notes autoadeziv diverse forme, 100 bucati/setSpecificatii:-Varsta:    +3ani-Pentru:    Unisex-Culoare:  Multicolor..
4,00Lei
Descriere:Mapa tip plic, inchidere cu capsaMapa in diferite culori. ..
3,00Lei
Descriere:Mapa tip plic, inchidere cu capsa. Dimensiune A3.Mapa in diferite culori. ..
8,00Lei
Descriere:Mapa din plastic cu elastic vertical A4 Plastic de buna calitate cu grosimea de 500 microni Latime maxima de 35 mm Pentru documente in format A4Va rugam specificati culoarea dorita!..
6,20Lei
Descriere:Mapa plastic cu elastic, format A4, grosime 600 microni.Dimensiuni: 36cm x 26cm..
13,00Lei
Descriere:Mapa C5 cu capsa, tip plic, realizata din polipropilena translucida.C5 (240 x 185 mm), 180 microni..
2,50Lei
Descriere:Filele din plastic A4 sunt ideale pentru protectia documentelor dumneavoastra, a actelor sau a altor hartii importante.Ideale pentru proiectele dumneavoastra atat la birou cat si pentru uz personal.Setul contine 100 buc...
14,80Lei
Descriere:Etichete scolare autoadeziveSetul contine 90  bucatiCuloare: rosu/albastru..
10,00Lei
Descriere:   Etichete in coala, 33 buc./coala, culori fluorescente: galben, verde, orange. Dimensiune eticheta 22 x 50 mm. Dimensiune coala 158mm x 267mm...
0,90Lei
Descriere:Coperti din plastic flexibilFolii din PVC in interior, pentru protejarea documentelorFormat: A4Ideale pentru prezentarea de oferte, meniuri, cataloage, pliante, diverse documente..
16,70Lei
Descriere:Coperti din plastic flexibilFolii din PVC in interior, pentru protejarea documentelorFormat: A4Ideale pentru prezentarea de oferte, meniuri, cataloage, pliante, diverse documente..
6,90Lei
Descriere:Dosar pvc A4 cu sina metalica , perforatii pentru indosariere, eticheta pe cotorDosare in diferite culori. Specificatii:-Material:             Plastic-Capacitate coli:  100 buc-Culoare:      ..
1,00Lei
Descriere:Dosarul din carton alb, plic, potrivit pentru indosarierea, stocarea si transportul actelor la birou sau acasa!..
1,10Lei
Descriere:Dosarul de carton pentru incopciat cu sistem de prindere hartie (sina in interior),este utilizat pentru prinderea in bibliorafturi...
1,10Lei
Afişare 1 - 20 din 35 (2 pagini)
Whatsapp
Ai o întrebare? Scrie-ne și vom face tot posibilul să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp!
DCNoi
Suport