Menu
Your Cart

INSTRUMENTE GEOMETRICE

Daca vorbim de rigle sau lineare asa cum mai sunt cunoscute, acestea ar trebui sa nu lipseasca sub nici o forma oricui. Fie ca vorbim de elevi, studenti, arhitecti, pasionatii de desen sau geometrie, rigla este iindispenimila. Tocmai din acest motiv, noi iti punem la dispozitie o gama larga de rigle dintre care tu sa o poti alege pe cea mai potrivita nevoilor tale.

Ce oferim in gama noastra de Instrumente geometrie

Riglele pe care vi le punem la dispozitie vin, atat in varianta clasica, transparenta cat intr-o selectie variata de culori pentru a fipe placul celor mici. Fiind disponibila intr-o gama larga de dimensiuni, fiecare rigla oferita de noi este gata sa va satisfaca cerintele. Riglele noastre pot fi folosite in diverse domenii de activitate, ceea ce dovedeste foarte concret indispensabilitatea acestora. Fiind confectionate dintr-un plastic rezistent de foarte buna calitate, riglele noastre promit clientilor un grad inalt de durabilitate.

Caracteristici Instrumente geometrie

• Riglele noastre sunt prevazute cu scale de masura numerotate clar, pentru a va face cat mai simplua utilizarea lor.

• Riglele noastre au marginile tesite, ceea ce asigura o masurare eficienta de inalta acuratete.

• Gradatie inch si cm.

• Riglele noastre sunt foate rezistente la socuri si zgarieturi, lucru ce le asigura durabilitatea.

• Riglele noastre vin in dimensiuni diferite ce pot varia intre 15 cm si 30 cm, sau chiar 50 cm, astfel in cat sa poata fi folosita in varii domeni.

• Riglele noastre, fiind confectionate din plastic transparent, ofera o foarte buna vizibilitate asupra liniilor trasate pentru cel care o utilizeaza.

• Este estrem de usor de folosit.

Descriere: Trusa geometrie plastic, 10 piese: 2 compasuri, 2 echere, 1 liniar 15 cm, 1 raportor, 1 ascutitoare, 1 radiera, 1 creion, 1 set mine compas..
17,00Lei
Descriere:Trusa geometrie cu 11 piese in cutie de metalContine:1 Compas simplu1 Compas cu doua varfuri1 Radiera1 Ascutitoare1 Raportor 180º1 rigla din plastic de 15 cm1 echer 45º1 echer 60º1 creion grafit HB1 Orar1 Șablonul cu litere si cifreCuloare: roz/albastru..
15,00Lei
Descriere:Material moale cu mâner, utilizare confortabilăProiectare scară în semicerc pentru rezultate preciseMaterial: ABS+TPRSetul contine 7 pieseCuloare: albastru..
20,00Lei
Descriere:Set compas Keyroad Fast Track, cu design ergonomic, cu prindere confortabilă, cu reglare uşoară şi extensie compas, cu ajutorul cărui poţi desena cercuri până la 64 cm diametru. Cu acest vei face faţă la cele mai grele exerciţii de geometrie. Recomandat de la ..
35,00Lei
DescriereSablon plastic Harta Romaniei cu perforatii in dreptul resedintelor de judet.Dimensiuni: 21x15 cm..
2,80Lei
Descriere:Rigla transparenta realizata din plastic cu o lungime de 30 cm, are gradatii de la 1 la 30 cm cu inscriptionare neagra, pentru stangaci si dreptaci...
1,80Lei
Descriere:Rigla fabricata din plastic transparent cu gradatii neagre. Gradatie in cm pe o parte si inch pe cealalta. Plastic rezistent. Dimensiune rigla 20 cm...
1,50Lei
Descriere:Rigla de 15 cm este accesoriul indispensabil a orelor de matematică!Să ai întotdeauna rigla flexibilă Keyroad în ghiozdan.Culoare: albastru..
2,50Lei
Descriere:Lupa, diametru 75 mm, marire 3X, rama metal...
13,00Lei
Descriere:Dimensiune: 14cmTip: flexibilCulori: diverse culoriAmbalare: blister..
2,90Lei
Descriere:Compas metalic, diametru maxim  cerc 34 cm, pentru elevi si studenti..
6,50Lei
Descriere:Compas Keyroad Flow cu mina inclusa, usor de folosit,disponibil in doua combinatii de culori...
6,00Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
Whatsapp
Ai o întrebare? Scrie-ne și vom face tot posibilul să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp!
DCNoi
Suport