Menu
Your Cart

CORECTOARE

Indiferent daca scrii de mana sau printezi, este nevoie sa dispui de o alternativa atunci cand intervin greseli sau erori si vrei sa le faci sa dispara cat mai repede.

O gama variata de corectoare

Iti punem la dispozitie o varietate de solutii pentru diferitele situatii in care doresti sa modifici rapid un text scris, astfel incat sa poti sa iti continui activitatile de zi cu zi. Desigur, persoanele care se bazeaza pe astfel de solutii corectoare au o gama larga de preferinte in a caror intampinare venim, acoperindu-le integral. Fie ca activitatea ta se desfasoara preponderent la birou sau esti mereu pe fuga cu treaba in oras, optiunile oferite aici vor acoperi toate nevoile birotice atunci cand vine vorba de corectarea erorilor scrise.

Cele mai bune corectoare pentru momentele in care vrei sa scrii fara griji

Oferta noastra de solutii corectoare porneste de la clasica si populara pasta corectoare, pretabila muncii la birou, care va fi suficienta pentru o lunga perioada de timp, avand cel mai bun pret din gama, trecand prin categoria de corectori tip “stilou”, partner de nadejde atunci cand activitatea ta te poarta prin oras, si vrei ca solutia corectoare sa ocupe cat mai putin spatiu sis a nu apara evenimente neplacute precum scurgerea lichidului. In fine, cea mai novatoare solutie in aceasta arie este reprezentata de corectorii cu banda uscata.

Pot fi folositi atat la birou, cat si atunci cand esti in miscare, avand in vedere aplicarea uscata care elimina pericolul scurgerii de lichid, si posibilitatea vizualizarii cantitatii ramase pentru corectare. Timpul rapid de aplicare este un avantaj care iti va salva timp.

Descriere:Pic corector pentru cerneala cu varf mediu...
4,50Lei
Descriere Pasta corectoare INYANFluid corector pe baza de solvent cu uscare rapida.Specificatii Pasta corectoare INYAN- aplicator cu pensula rezistenta- flacon 18 ml..
3,80Lei
DescriereCreion corector cu uscare rapida care nu lasa umbre la copiere.Corectare usoara, prin apasarea varfului creionului pe hartie.Specificatii- Cantitatea : 7ml..
4,00Lei
DescriereCreion corector cu corp flexibil pentru o corectare usoara, prin apasarea varfului creionului pe hartie.Specificatii- Cantitatea : 7ml..
6,50Lei
Descriere:Corector creion + pensulă 2 în 1 DacoCapacitate: 10 ml Un aplicator tip pensulă, Un aplicator tip creion..
4,50Lei
Descriere Banda corectoare NOKI TwingoBanda corectoare cu design ergonomic, usor de folosit.Specificatii Banda corectoare NOKI Twingo- Corp plastic transparent- Latime banda : 5 mm - Lungime banda : 8 m..
4,20Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Whatsapp
Ai o întrebare? Scrie-ne și vom face tot posibilul să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp!
DCNoi
Suport