Menu
Your Cart

ECUSOANE

Cu un design elegant, si confectionate din plastic de inalta calitate, ecusoanele sunt cartea noastra de vizita si ne ajuta sa fim identificati usor de catre asistenta in cele mai variate contexte in care ne-am putea gasi. Se preteaza unei multitudini de circumstante.

Ecusoane pentru pmediul de afaceri

Un rol foarte important al ecusoanelor poate fi descris de mediul de afaceri unde ecusonul nu indeplineste doar un rol de natura sa clarifice identitate celui ce il poarta, insa poate avea si functia de accesoriu vestimentar ce contribuie la definirea aspectului, mai ales in contextul anterior descris.

Avantaje ecusoane

Nu doar in mediul de afaceri, este ecusonul folositor, ci si la intruniri de dimensiuni mici si mari, unde, de obicei, organizatorii, au nevoie sa fie identificati cu usurinta de catre oaspeti, timpul pentru introduceri cordiale fiind foarte scurt, iar uneori chiar inexistent. Pot gazdui un cartonas pe care este scris numele sau pot pastra carduri de control acces pentru diferite institutii.

Vin insotite de un snur ajustabil pe lungime ce permite asezarea acestuia la gatul purtatorului aducand un plus de confort si permitand libertate de miscare pentru acesta, cat si usurinta in manevrare in cazul in care este necesara. Sunt rezistente, transparente si flexibile multumita materialului de buna calitate din care sunt confectionate. Acest accesoriu, dincolo de utilitatea practica pe care o are, este folosit deseori si pentru activitatea recreativa pe care o poate oferi, actionand ca un dispozitiv anti-stres atunci cand iesi in pauza. Ecusonul este o prezenta utila in viata multor oameni aflati in indeplinirea sarcinilor de serviciu.

Descriere:Snur tip YOYO retractabil pt.ecuson tip YOYO, diam Ø 3cm semitransparent Prevazut cu clips pentru prinderea ecusonului si cu sistem de agatare pentru curea. Dimensiunea snurului retractabil poate ajunge pana la 60 cm...
3,50Lei
Descriere:Snur textil cu carabina metalica pentru ecuson. Prinderea ecusonului se face cu ajutorul carabinei. Latime: 1 cm.Culori disponibile: albastru,alb..
1,90Lei
Descriere:Snur ecuson textil din poliester, Latime: 1.5 cm Sistem de prindere cu carabinaCulori disponibile: alb..
1,90Lei
Descriere Ecuson orizontal cu snur Ecada din plastic de calitate.Specificatii- Lungime snur: 920 mm- Dimensiune ecuson : 104 x 75 mm- Dimensiune hartie : 98 x 61 mm..
1,00Lei
Descriere:Clipsuri pentru ecusoane cu perforație ovală...
0,60Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Whatsapp
Ai o întrebare? Scrie-ne și vom face tot posibilul să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp!
DCNoi
Suport