Menu
Your Cart

PERFORATOR

Daca vrei sa-ti ti toate documentele in ordine fara a fi nevoie sa te pierzi printre foliile de protectie, tot ce ai nevoie este un perforator. Consideram ca acest produs ar trebui sa nu lipseasca de pe nici un birou, fie ca este cel de la lucru, fie ca vorbim despre cel de acasa. Avand un aspect elegant, alcatuit din mecanismul mecanic si carcasa, tot mrcanica, de asemenea, perforatoarele noastre sunt exact elementele care va lipsesc de pe birou.

Descriere perforator

• Fiecare perforator pe care vi-l punem la dispozitie dispue de o baza anti-aluecare, extrem de utilia.

• Fiecare perforator pe care vi-l punem la dispozitie are capacitati diverse de perforare, care variaza astfel: 8 coli, pana la 12 coli, 20 de coli, pana la 25 de coli, 30 de coli, 40 de coli, 60 de coli dar si pana la 85 de coli.

• Distanta intre perforatii variabil intre 5.5 mm si 8.8 mm.

• Carcasa metalica

• Fiecare perforator pe care vi-l punem la dispozitie este disponibil cu carcase de culori diferite.

• Adancimea de perforare este aproximati 12 mm.

• Extrem de usor de utilizat.

Gama variata

Va punem la dispozitie o gama foarte larga de perforatoare, atat pentru hartie cat si pentru carton, de calitate superioara. Poti alege unul dintre perforatoarele puse la dispozitie de noi, in functie de nevoile tale. Fiecare perforator pe care il punem la dispozitie difera in functie de culoare, capacitatea de perforare sau distanta intre perforatii, incercand astfel sa satisfaca un numar cat mai mare de cereri.

Descrire: Corp metalic, prevazut cu distantier,Diametrul gaurii de perforare: 6 mm,distanta intre gauri: 80 mm,Capacitate de perforare: 40 coli,Adancimea maxima de perforare: 12 mm,Mecanism de blocare a clapetei de apasare,Tavita pentru deseul rezultat, cu eliberare foarte usoara, Cu..
58,00Lei
Descrire:   Corp metalic, prevazut cu distantier,Diametrul gaurii de perforare: 6 mm,distanta intre gauri: 80 mm,Capacitate de perforare: 20 coli,Adancimea maxima de perforare: 12 mm,Mecanism de blocare a clapetei de apasare,Tavita pentru deseul rezultat, cu eliberare foarte usoara ,..
31,00Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Whatsapp
Ai o întrebare? Scrie-ne și vom face tot posibilul să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp!
DCNoi
Suport