Menu
Your Cart

MARKERE

Markerul este acel instrument de scris folosit mai ales in sublinierea anumitor cuvinte dintr-un articol tiparit pe hartie. Ai nevoie de mai multe markere in diverse activitati si de aceea noi ti le oferim atat individual cat si in seturi, pentru a avea mereu un instrument de scris versatil cu tine.

De ce sa iti cumperi cele mai bune markere din magazinul nostru online?

Markerul are un varf poros si culoarea pastei de obicei este una fluorescenta pentru a evidentia prin subliniere cuvantul/ frazele dorite. Adesea markerele sunt folosite de catre copiii elevi la scoala dar aceste obiecte de scris pot fi folosite de asemenea si de adulti in diversele domenii de activitate pe care acestia le practica zi de zi. Durata de viata a unui marker este una destul de indelungata si pretul este unul destul de moderat.

Markerele - exista pe piata in mai multe dimensiuni si culori si putem alege dintr-o gama larga de produse pe cel mai potrivit pentru noi. Fie ca ai de evidentiat un paragraf dintr-un text scris, fie ca vrei sa iti notezi ceva care sa fie remarcat de la prima vedere cum ar fi o lista de sarcini, atunci markerele sunt cele mai potrivite obiecte pentru tine. Daca nu vrei sa pierzi timpul in magazine pentru a cauta markere, noi te asteptam cu toate articolele de care ai nevoie! Alege sa ai in penarul tau si un marker, te va ajuta sa scoti in evidenta ceea ce e important de vazut, de fiecare data cand ai nevoie.

Descriere:Spray Daco pentru curatare tabla magnetica, 250 ml...
16,00Lei
Descriere:Ati vazut noile markere cu grosime de scriere de 0.7 mm?Modelul de marker UNI Posca PC-1MR se poate utiliza pe orice suprafata pentru scris si desen.Are un varf fin,metalic, ce permite obtinerea celor mai mici detalii.Corpul este din plastic, cu un capac in culoarea scrierii.Culorile sunt ..
134,00Lei
Ati vazut noile markere cu grosime de scriere de 0.7 mm?Modelul de marker UNI Posca PC-1M se poate utiliza pe orice suprafata pentru scris si desen.Are un varf fin,metalic, ce permite obtinerea celor mai mici detalii.Corpul este din plastic, cu un capac in culoarea scrierii.Culorile sunt intense, re..
134,00Lei
Descriere:Setul contine 8 culori diferite de bazaMarkerele UNI Posca PC-5M sunt potrivite pentru scris si desen pe orice suprafata.Varful este rotund, cu o grosime de scriere de 1.8-2.5 mm.Corpul este realizat din material plastic, cu un capac in culoarea scrierii pentru identificare usoara a carioc..
160,00Lei
Descriere:Ati vazut noile markere cu grosime de scriere de 0.7 mm?Modelul de marker UNI Posca PC-1M se poate utiliza pe orice suprafata pentru scris si desen.Are un varf fin,metalic, ce permite obtinerea celor mai mici detalii.Corpul este din plastic, cu un capac in culoarea scrierii.Culorile sunt i..
134,00Lei
Descriere:Setul contine 8 culori diferite.Markerele UNI Posca PC-5M sunt potrivite pentru scris si desen pe orice suprafata.Varful este rotund, cu o grosime de scriere de 1.8-2.5 mm.Corpul este realizat din material plastic, cu un capac in culoarea scrierii pentru identificare usoara a cariocii dori..
160,00Lei
Descriere:Setul contine 8 culori diferite.Markerele UNI Posca PC-3M sunt potrivite pentru scris si desen pe orice suprafata.Varful este rotund, cu o grosime de scriere de 0,9 mm-1.3 mm.Corpul este realizat din material plastic, cu un capac in culoarea scrierii pentru identificare usoara a cariocii d..
160,00Lei
Descriere:Setul contine 8 culori diferite de bazaMarkerele UNI Posca PC-5M sunt potrivite pentru scris si desen pe orice suprafata.Varful este rotund, cu o grosime de scriere de 1.8-2.5 mm.Corpul este realizat din material plastic, cu un capac in culoarea scrierii pentru identificare usoara a carioc..
160,00Lei
Descriere:Setul contine 8 culori diferite.Markerele UNI Posca PC-3M sunt potrivite pentru scris si desen pe orice suprafata.Varful este rotund, cu o grosime de scriere de 0,9 mm-1.3 mm.Corpul este realizat din material plastic, cu un capac in culoarea scrierii pentru identificare usoara a cariocii d..
142,00Lei
Descriere:Setul contine 7 culori diferite.Markerele UNI Posca PC-5M sunt potrivite pentru scris si desen pe orice suprafata.Varful este rotund, cu o grosime de scriere de 1.8-2.5 mm.Corpul este realizat din material plastic, cu un capac in culoarea scrierii pentru identificare usoara a cariocii dori..
145,00Lei
Descriere:Set 6 markere textile Koh-I-Noor 3205 Markere cu cerneala pe baza de apa, in 6 culori. Destinat scrisului si colorarii materialele textile. Desenele sunt rezistente la spalari repetate si la expunerea la soare. Echipate cu varfuri rotunde de 5mm in diametru, cu diametrul liniei trasa..
21,00Lei
Descriere:Set 5 Markere 8K si borseta.Modelul de marker UNI Posca PC-8K se poate utiliza pe orice suprafata pentru scris si desen. Are un varf tesit, ce permite acoperirea unei suprafete mari foarte rapid. Este disponibil in 33 culori vibrante. Corpul este din plastic, cu un capac in culoarea scrier..
128,00Lei
Descriere: Set 5 markere Posca si borseta.Markerele UNI Posca PC-5M sunt potrivite pentru scris si desen pe orice suprafata.Varful este rotund, cu o grosime de scriere de 1.8-2.5 mm.Corpul este realizat din material plastic, cu un capac in culoarea scrierii pentru identificare usoara a cariocii dori..
89,00Lei
Descriere:Set 5 markere Posca si borseta CULORILE DIN SET POT VARIA!Markerele UNI Posca PC-5M sunt potrivite pentru scris si desen pe orice suprafata.Varful este rotund, cu o grosime de scriere de 1.8 - 2.5 mm.Corpul este realizat din material plastic, cu un capac in culoarea scrierii pentru identif..
89,00Lei
Descriere:Set 5 markere Posca si borsetaMarkerele UNI Posca PC-3M sunt potrivite pentru scris si desen pe orice suprafata.Varful este rotund, cu o grosime de scriere de 0.9-1.3 mm.Corpul este realizat din material plastic, cu un capac in culoarea scrierii pentru identificare usoara a cariocii dorite..
83,00Lei
Descriere:Setul contine 5 culori diferite:Ati vazut noile markere cu grosime de scriere de 0.7 mm? Modelul de marker UNI Posca PC-1MR se poate utiliza pe orice suprafata pentru scris si desen. Are un varf fin, ce permite obtinerea celor mai mici detalii. Corpul este din plastic, cu un capac in culoa..
80,00Lei
Descriere:Setul contine 5 culori diferite: Ati vazut noile markere cu grosime de scriere de 0.7 mm? Modelul de marker UNI Posca PC-1M se poate utiliza pe orice suprafata pentru scris si desen. Are un varf fin, ce permite obtinerea celor mai mici detalii. Corpul este din plastic, cu un capac in culoa..
80,00Lei
Descriere: Set 5 markere Posca si borseta Culori: Yellow 2, Red 15, Green 6, Light Blue 8, Violet 12Markerele UNI Posca PC-3M sunt potrivite pentru scris si desen pe orice suprafata.Varful este rotund, cu o grosime de scriere de 0.9-1.3 mm.Corpul este realizat din material plastic, cu un capac in cu..
83,00Lei
Descriere:Setul contine 16 culori diferite.Markerele UNI Posca PC-5M sunt potrivite pentru scris si desen pe orice suprafata.Varful este rotund, cu o grosime de scriere de 1.8-2.5 mm.Corpul este realizat din material plastic, cu un capac in culoarea scrierii pentru identificare usoara a cariocii dor..
340,00Lei
Descriere:Setul contine 16 culori diferite.Markerele UNI Posca PC-3M sunt potrivite pentru scris si desen pe orice suprafata.Varful este rotund, cu o grosime de scriere de 0,9 mm-1.3 mm.Corpul este realizat din material plastic, cu un capac in culoarea scrierii pentru identificare usoara a cariocii ..
278,00Lei
Afişare 1 - 20 din 37 (2 pagini)
Whatsapp
Ai o întrebare? Scrie-ne și vom face tot posibilul să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp!
DCNoi
Suport