Menu
Your Cart

NISIP KINETIC

Nisipul kinetic in momentul de fata este printre jucariile preferate de copii asa ca de ce sa nu ii faci pe plac copilului si sa il vezi bucuros in timpul in care se joaca cu nisipul ecologic, nontoxic si usor de modelat special facut pentru copii de toate varstele. Noi va oferim cat mai multe culori din care puteti alege incat si o calitate extrem de buna pentru ca ne gandim la placerea copilului dumneavoastra.

Calitatile nisipului kinetic

Nisipul kinetic ofera un plus extrem de mare prin simplul fapt ca se lipeste doar de el si nu ramane lipit pe maini, podea sau masa. Este foarte usor de modelat si de intretinut. Totusi este o activitate placuta pe care o puteti avea cu copilul dumneavoastra si la fel de relaxanta. Nisipul kinetic este uscat asa ca nu trebuie sa ne facem griji ca sunt sanse ca lichidul lasat de acesta sa ramana lipicios pe maini sau ca poate curge pe podea sau masa. Cea mai importanta calitate este faptul ca nu este toxic deloc.

Gama larga de produse

Gama noastra foarte larga de produse va ofera sansa de a alege impreuna cu copilul dumneavoastra culoarea sau culorile dorite. Acest nisip stimuleaza creativitatea copiilor chiar ajuta la relaxarea lor si poate fi folosit chiar in scop educativ. Nisipul kinetic aduce exact distractia de pe plaja in aer liber de langa marea cu valuri linistite chiar in sufragerie sau in camera sa.

Atentie insa, nu este recomandat copiilor sub trei ani, dar cu toate acestea vrem doar sa oferim distractie si siguranta copiilor dumneavoastra.

Descriere:Nisip kinetic colorat cu forme de modelaj si cutie de depozitare cu capac.Cu ajutorul acestui nisip de modelat cu proprietati kinetice copii se vor juca si vor crea forme si jocuri relaxante si educative.Nisipul kinetic este folosit si in terapii ale copiilor cu nevoi speciale, avand un ef..
15,00Lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
Whatsapp
Ai o întrebare? Scrie-ne și vom face tot posibilul să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp!
DCNoi
Suport