Menu
Your Cart

BIBLIORAFTURI

Biblioraftul este acel produs in forma de mapa =, clasor, ce se foloseste pentru pastrarea documentelor, corespondentei etc. Este utilizat la scara larga de majoritatea populatiei globului el fiind foarte utilizat in domeniile de activitate ce implica folosirea documentelor scrise pe hartie.

De ce sa cumperi cel mai bun biblioraft?

Biblioraftul este folosit nu doar de elevii ce vor sa isi tina cursurile in ordine ci si de catre noi, pentru a pastra in siguranta atat actele noastre personale cat si cele de la locul de munca, scrisori, chitante etc. Biblioraftul se poate gasi in diferite dimensiuni si culori dar cele mai apreciate si folosite sunt cele de dimensiunea aprox 7,5 cm si sunt plastifiate. Sunt confectionate dintr-un carton dur, astfel ca rezistenta lui va fi una foarte mare. Pretul unu astfel de produs porneste de la cativa lei si poate ajunge pana la zeci daca vorbim de o anumita marca de renume.

O gama variata de bibliorafturi de dimiensiuni diferite

Ca si in cazul altor obiecte de papetarie, biblioraftul este gasit in magazinul nostru online intr-o gama variata de forme, dimensiuni si culori astfel incat sa ai mereu la dispozitie cele mai bune produse. Daca vrei sa ai documentele in ordine si iti doresti sa nu mai pierzi timp cautand ore in sir un anume act, e timpul sa iti achizitionezi un biblioraft! Cumpara biblioraftul perfect din magazinul nostru online si bucura-te de produse de calitate premium, la cele mai bune preturi si doar de la producatori recunoscuti pe piata de profil.

DescriereBiblioraft plastifiat, practic, rezistent, varianta optimă pentru uz frecvent, folosire intensă pe perioada întregului an, calitate deosebită.Specificatii- Biblioraft plastifiat- Colturi metalice- Dimensiune cotor 75 mm - Format A4- Culori disponibile : negru,bleumarin,albastru,rosu,ver..
12,40Lei
DescriereBiblioraft plastifiat, practic, rezistent, varianta optimă pentru uz frecvent, folosire intensă pe perioada întregului an, calitate deosebită.Specificatii- Biblioraft plastifiat- Colturi metalice- Dimensiune cotor 75 mm - Format A4- Culori disponibile : alb,albastru,bleu,bordo,galben,gr..
13,40Lei
DescriereBiblioraft plastifiat, practic, rezistent, varianta optimă pentru uz frecvent, folosire intensă pe perioada întregului an, calitate deosebită.Specificatii- Biblioraft plastifiat- Colturi metalice- Dimensiune cotor 50 mm- Format A4- Culori disponibile : negr..
9,90Lei
DescriereBiblioraft plastifiat, practic, rezistent, varianta optimă pentru uz frecvent, folosire intensă pe perioada întregului an, calitate deosebită.Specificatii- Biblioraft plastifiat- Colturi metalice- Dimensiune cotor 50 mm - Format A4- Culori disponibile : albastru, mov, negru, galben, po..
12,80Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Whatsapp
Ai o întrebare? Scrie-ne și vom face tot posibilul să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp!
DCNoi
Suport