Menu
Your Cart

CAPSE

Capsele sunt un accesoriu care pare mereu „disparut” atunci cand ai nevoie de el, desi restul de ustensile de birou se afla cuminti la locul lor. Si asta pare ca se intampla, nu oricand, ci chiar cand esti in criza de timp. Lipsa acestora determina frustrare mai ales cand clientul asteapta grabit batand din picior pentru a-i da actele, astfel incat el sa poata pleca rapid pentru a-si continua activitatea.

De ce sa cumperi capse?

Pentru a reduce sansele ca aceste evenimente sa se produca, ideal ar fi sa pastrezi mai multe seturi de capse in mai multe locuri astfel incat sa nu ramai descoperit atunci cand este nevoie. Pachetul standard de capse disponibil contine mai multe seturi astfel incat ele iti asigura autonomie pe o lunga perioada de timp, iar multitudinea de seturi de capse disponibile intr-un singur pachet, permite plasarea acestora in locuri diferite astfel incat sa fie tot timpul accesibile pentru capsatorul tau, asigurand continuitate si eliminand pierderile de timp daunatoare.

Avantaje si proprietati capse?

Capsele sunt de calitate superioara fiind zincate. Zincul reprezinta un element chimic larg raspandit pe planeta care intra si in componenta unor produse cosmetice. O alta calitate a zincului folosit la zincarea capselor, este ca este obtinut in cea mai mare parte din surse reciclabile. Fiind zincate, capselor li se asigura o durata de viata ridicata astfel incat pericolul ruginii este indepartat. Ca urmare, aceste modele noi nu mai prezinta dezavantajele modelelor vechi, iar activitatile tale de birotica vor avea succes si continuitate cumparand una dintre ofertele noastre din aceasta categorie

Descriere Capse 24/6 NOKISpecificatii Capse 24/6 NOKI- Tip capse: 24/6- Capacitate maxima de capsare: 25 coli- Capse zincate- 1000 buc/cutie..
2,00Lei
Descriere Capse 24/6 KANGAROSpecificatii Capse 24/6 KANGARO- Tip capse: 24/6- Capacitate maxima de capsare: 30 coli- Capse zincate- 1000 buc/cutie..
1,50Lei
Descriere Capse 24/6 DACOSpecificatii Capse 24/6 DACO- Tip capse: 24/6- Capacitate maxima de capsare: 30 coli- Capse zincate- 1000 buc/cutie..
1,90Lei
Descriere Capse nr. 10 KANGAROSpecificatii Capse nr. 10 KANGARO- Tip capse: 10- Capacitate maxima de capsare: 15 coli- Capse zincate- 1000 buc/cutie..
1,30Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Whatsapp
Ai o întrebare? Scrie-ne și vom face tot posibilul să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp!
DCNoi
Suport