Menu
Your Cart

BURETI

Buretii pot fi accesorii de birou extrem de utile, mai ales daca locul de munca actual implica lucrul cu bunuri din hartie. Asadar, buretierele reprezinta cea mai buna solutie in acest caz, mai ales datorita faptului ca sunt confectionate din materiale sigure pentru corpul uman.

Caracteristici bureti

Buretierele sunt accesorii de mici dimensiuni, confectionate din plastic dur, care prezinta in interior material poros. Anumite buretiere prezinta chiar si geluri sau ceara, pentru a umezi mult mai bine varfurile degetelor. Aceste produse pot avea dimensiuni variate, iar culorile buretilor din interior sunt diferite de la un producator la altul. De altfel, buretierele comercializate sunt mai intai testate dermatologic, astfel incat gelurile utilizate in productia acestora, sa nu aiba efecte negative asupra pielii si sa cauzeze mancarimi, arsuri sau alergii. Indiferent de caracteristicile acestui produs, buretierele raman produse apreciate de majoritatea persoanelor datorita preturilor accesibile.

Utilizare bureti

In momentul in care lucrati cu diferite documente, care au numeroase pagini, veti descoperi ca nu le vei mai putea gestiona la fel de usor, deoarece uleiurile naturale de pe degetele dumneavoastra s-au uscat. Manipularea incorecta a hartiei va duce la deteriorarea celulozei. Asadar, pentru a evita aceste probleme, ar trebui sa utilizati o buretiera. Va trebui sa atingeti buretele de la suprafata cu varful degetelor, iar gelul din materialul poros va fi eliberat la suprafata. In urma hidratarii degetelor cu acest tip de gel, manipularea hartiilor si a produselor din celuloza va fi mult mai usoara, scazand riscul de aparitie a a numitor accidente.

Descriere Buretiera cu gel FINGERTIPIdeala pentru numărarea bancnotelor, documentelor, protejează mâinile.Specificatii Buretiera cu gel FINGERTIP- cu gel - realizata din plastic- cu capac - 20 g..
12,00Lei
Descriere Buretiera cu gel DACO pentru banci - birouri.Specificatii- cu gel - realizata din plastic- cu capac - 30 g..
5,80Lei
Descriere:Buretele se foloseste pentru intretinerea si stergerea tablelor magnetice, asigurand astfel o curatare rapida si eficienta   ..
4,50Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Whatsapp
Ai o întrebare? Scrie-ne și vom face tot posibilul să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp!
DCNoi
Suport