Menu
Your Cart

FILE DIN PLASTIC

Se spune ca nu exista birou fara file de plastic, insa acestea sunt foarte utile si pentru acasa sau pentru la scoala si facultate. Filele de plastic te ajuta sa iti ti documentele protejate de diverse lichide sau substante care pot cadea pe ele.

De ce ai nevoie de file de plastic?

In orice birou sau casa, exista si acte care nu sunt folosite tot timpul. Acestea nu ar trebui asezate in vecinatatea spatiului de lucru pentru a nu da senzatia de un munte de hartii. Perfect ar fi sa existe o sala speciala pentru astfel de lucruri nefolosite, o arhiva de exemplu. In ea, dulapurile ar trebui etichetate, rafturile numerotate alfabetic sau numeric, iar actele de acolo ar trebui si ele organizate astfel incat atunci cand mergi sa iei ceva anume, sa stii exact locul unde vei gasi.

Daca spatiul nu iti permite sa ai o anume camera pt arhivare, este bine ca documentele sa fie puse in file de plastic transparente si acestea la randul lor puse in dosare cu sina pentru a le putea organiza mai bine.

Filele de plastic nu ne ajuta doar la job ci si acasa sau la scoala, in ele putand aseza atat documentele personale cat si cele necesare la scoala . Sunt foarte ieftine si acum le poti cumpara din magazinul nostru online la cele mai avantajoase preturi. Aceste file sunt rezistente, astfel ca ele pot fi refolosite ori de cate ori avem nevoie. Odata cumparate, vei avea stocul de file de plastic pentru foarte mult timp.

Descriere:Filele din plastic A4 sunt ideale pentru protectia documentelor dumneavoastra, a actelor sau a altor hartii importante.Ideale pentru proiectele dumneavoastra atat la birou cat si pentru uz personal.Setul contine 100 buc...
14,80Lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
Whatsapp
Ai o întrebare? Scrie-ne și vom face tot posibilul să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp!
DCNoi
Suport