Menu
Your Cart

CRETA

Prima intalnire a noastra cu faimoasa creta a fost in primele zile de scoala, atunci cand ne minunam de acea bucatica alba sau colorata care putea scrie pe acea mare si neagra bucata de tabla. Dar ce este creta de fapt in realitate? Creta este o roca sedimentara de culoare alba, poroasa si moale in acelasi timp. Este un tip de calcar compus din minerale de calcit (carbonat de calciu); o roca pe care o putem gasi in natura.

De ce sa cumperi creta?

Creta este folosita pentru a desena şi pentru a scrie inca din timpuri stravechi si pana in zilele noastre… Creta este folosita in special la scoala, fie ca vorbim de clasele primare fie ca vorbim de facultate, atat timp cat in sala de clasa exista o tabla, putem scrie cu aceasta creta.

Creta se gaseste atat in culoare alba cat si colorata, la bucata sau la pachet de cate 12, 24 culori. Pretul unui pachet este destul de mic si poti gasi creta si pe rafturile magazinului nostru in diverse forme si configuratii, cu numar variabil de bucati de creta alba si colorata, astfel incat sa ai mereu la indemana creta potrivita. Daca nu ai gasit inca si ai nevoie de creta urgent, noi iti putem oferi acest obiect de scris la un pret avantajos.

Alege creta din magazinul nostru online si distreaza-te alaturi de copilul tau, sau utilizeaz-o la scoala, la facultate sau acasa pe tablitele de scris. Poti scrie cu creta inclusiv pe tablitele decorative pe care le poti lipi pe pereti.

Descriere:Creta patrata alba utilizata in scop didactic, destinata pentru scris pe orice tabla sau suprafata echivalenta.Creta este realizata dimensional, pentru a permite o utilizare facila pentru a desena si scrie.Specificatii:-Varsta:      +3ani-Pen..
15,00Lei
Descriere:Noul model de creta  Daco are forma rotunda si este fabricata din carbonat de calciu. Lungimea este de aproximativ 8 cm, iar diametrul de 9 mm. Setul contine 12 crete albeSpecificatii:-Varsta:      +3ani-Pentru:   ..
3,00Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Whatsapp
Ai o întrebare? Scrie-ne și vom face tot posibilul să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp!
DCNoi
Suport