Menu
Your Cart

MARTISOR

Martisor

Descriere Snur Martisor Specificatii- Grosime 2mm- Lungime 45cm- 1 Bucata..
0,60Lei
Descriere Snur Martisor Specificatii- Grosime 5mm- Lungime 56cm- 1 Bucata..
1,50Lei
Descriere Snur de Martisor clasicSpecificatii- Grosime 0,5mm- Lungime 43cm- 100 Bucati..
8,00Lei
Descriere Martisor Disney Frozen cu snur Specificatii Martisor Disney Frozen insigna cu snur de martisorFotografia are caracter informativ si poate s..
3,50Lei
Descriere:Martisor Brosa sidefata in forma de Bufnita.Brosa martisor in forma de bufnita cu reflexii multicolore, pietricele multifatetate transparente  pe baza aurie realizata din metale comune.Daruieste cu iubire de martisor!..
8,00Lei
Ce poate fi mai potrivit pentru baieti de1 Martie? Modele diverse, clipsuri martisoare.Daruieste cu iubire de martisor!Pretul afisat este pe bucata!Modelele se trimit aleatoriu!..
5,00Lei
Descriere:Ce poate fi mai potrivit pentru fetiţe? Floricele ,fructe sau forme dulci  pe care le pot purta în păr.Şi pentru că 1 Martie e aproape, am transformat un mărţişor clasic în agrafă.Modele diverse, clipsuri martisoare fete.Daruieste cu iubire de martisor!Pretul afisat este pe bucata!Pes..
5,00Lei
Descriere:Închiderea rotundă elegantă strălucește  datorită pietrelor tăiate . Are un design nou care va entuziasma multe femei. Îl poți atașa de îmbrăcăminte cu o clemă pe spate. O gaură rotundă în mijlocul închizătoarei permite trecerea unei eșarfe.Clipul va fi scos pe reverul jachetei s..
32,00Lei
Descriere:Brosa rotundă elegantă cu pietre tăiate are forma unei flori mari. Metalul de culoare mai închisă este împânzit cu pietre tăiate, care strălucesc într-un mod captivant. Broșa poate fi atașată la îmbrăcăminte cu un știft de siguranță.Potrivit pentru evenimente festive și îmbrăcăminte casual..
32,00Lei
Descriere:Toate femeile se vor îndrăgosti de o broșă cu o piatră  pe un ac de siguranță. Brosa va arata grozav pe o rochie , un rever ,o palarie sau geanta eleganta. Îl poți folosi pentru a închide eșarfa. Potrivit pentru evenimente festive și ținute casual.Brosa se afla pe un card intr-o cutie..
26,00Lei
Descriere:Bratara cu accesoriu semnul infinit din aliaj metalic auriu de calitate superioara, placat cu cristale si un ochi emailat.Dimensiune de 2 cm lungime si 1 cm latime, Snur rosu de 25 cm lungime si 1 mm grosime, care este reglabil pe impletituraDaruieste cu iubire de martisor!..
5,00Lei
Descriere:Bratara cu accesoriu copacul vietii din aliaj metalic auriu de calitate superioara, placat cu cristale si un ochi emailat.Dimensiune de 2 cm lungime si 1 cm latime, Snur rosu de 25 cm lungime si 1 mm grosime, care este reglabil pe impletituraDaruieste cu iubire de martisor!..
5,00Lei
Descriere:Bratara martisor cu pandantiv rotund accesorizat cu pietre multifatetate albe si rosii pe baza argintie realizata din metale comune si snur din material textil de culoare rosie. Daruieste simboluri de martisor! ..
4,00Lei
Descriere Bratara martisor fir matase rasucit, rosu si albSpecificatii Bratara martisor -lungime: 20cm-grosime: 3mm..
0,90Lei
Descriere:Arborele vieții este un simbol al nașterii, al vitalității umane și al nemuririi.Este frumos în reverul sau pălăria unei femei elegante..Potrivită ca broșă pentru o bluză sau puteți decora eșarfa.Copacul este împodobit cu pietre mici  care strălucesc.Brosa se afla pe un card intr-o cu..
18,00Lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)
Whatsapp
Ai o întrebare? Scrie-ne și vom face tot posibilul să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp!
DCNoi
Suport