Menu
Your Cart

CALCULATOR

Calculatoarele sunt masinarii care ne pot ajuta sa rezolvam operatiile matematice mult mai usor si mai repede. Asadar, acest mic accesoriu s-a dovedit extrem de util, atat la scoala, cat si la locul de munca.

Caracteristici calculator

Calculatorul de birou este unul dintre cele mai populare accesorii de birou. Acest produs confectionat din plastic este extrem de usor de utilizat datorita design-ului. In partea superioara acesta prezinta un mic ecran unde apar numerele si rezultatele calculelor, iar in partea inferioara sunt prezente numeroase butoane care au diferite roluri. Asadar, calculatorul va avea un buton de ON / OFF, butoane numerotate de la 0 la 9, precum si butonul 00 si virgula. In ceea ce priveste operatiile matematice care pot fi efectuate pe acest calculator, in partea de jos a produsului vor fi prezente butoane care prezinta diferite tipuri de calcul, reprezentate de simboluri (de exemplu, adunarea este reprezentata de +, scaderea de -). De altfel, majoritatea calculatoarelor functioneaza pe baza de baterii, iar in momentul in care acesta nu mai functioneaza corespunzator, va trebui sa schimbati bateriile. Acest produs se poate gasi pe piata intr-o varietate de forme si culori, iar pretul acestuia este extrem de accesibil.

Utilizare calculator

Calculatorul de birou este extrem de usor de folosit. Va trebui sa tastati numerele, precum si simbolurile operatiilor, iar calculatorul va oferi automat raspunsul. In cazul in care ati gresit o cifra, puteti apasa butonul DELETE, iar rezultatul va fi sters. Dupa ce ati folosit calculatorul, apasati butonul OFF, pentru a economisi bateriile.

Descriere:Dimensiuni compacte pentru economie de spatiu pe birou, geanta, buzunar; Dotat cu functii pentru memorie, radacina patrata;Aspect adecvat atat pentru fete cat si pentru baieti;Afisaj inclinat, de dimensiuni mari pentru calcule vizibile, indiferent de locul pozitionarii pe birou; ..
46,00Lei
Descriere:12 digitsTaste din plasticAlimentare duala ( baterie si solara)Dimensiuni: 13 x 10 x 1.5 cmDesign din plastic, antialunecare;Cu taste mari si moi la atingere, pentru confort;Usor de curatat si intretinut: laveta sau servetel umed...
49,00Lei
Descriere:Calculator de birou Casio MX-12B, 12 digits, negruAlimentat cu energie solară atunci când lumina este suficientă, alimentat cu baterie atunci când lumina este insuficientă.Dimensiuni:147×106.5×29 mmGreutate: 115 gr..
38,00Lei
Descriere:Calculator de birou Casio GR-12-W-EP, 12 digits, negru..
87,00Lei
Descriere:Nicio funcție sau formulă nu mai rămâne nesoluționată. Calculatorul științific Casio FX-220 Plus este prevăzut cu ecran de înaltă rezoluție, 181 de funcții și display cu 2 linii de afișaj.Proprietăți- Setări mod/meniu pentru contrast și oprire automată- Fracții- Calcul procente- Conversia ..
71,00Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Whatsapp
Ai o întrebare? Scrie-ne și vom face tot posibilul să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp!
DCNoi
Suport