Menu
Your Cart

ACE SI PIONEZE

Indiferent de domeniul in care activate, acele si pionezele s-au dovedit intotdeauna extrem de utile. Asadar, chiar daca lucrati la birou sau de acasa, cutiutele cu ace si pioneze nu ar trebui sa lipseasca de pe birou.

Gama ace si pioneze

In ciuda faptul ca numele acestei categorii pare simplu, gama ace si pioneze dispune de numeroase produse variate, precum acele cu gamalie si pioneze. De altfel, dimensiunile produselor sunt variate, iar dumneavoastra puteti alege cel mai bun produs din aceasta gama. Totodata, in functie de caracteristicile produselor (cum ar fi dimensiunile sau numarul de ace si pioneze dintr-o cutie) pretul poate varia. De altfel, majoritatea produselor de acest tip se gasesc la preturi extrem de accesibile, asadar dumneavoastra chiar puteti cumpara mai multe cutii de ace si pioneze de la producatori diferiti.

Caracteristici ace si pioneze

Indiferent care este scopul pentru care achizitionati aceste accesorii pentru birou, este important sa va verificati si caracteristicile produselor. Atat acele cat si pioneze sunt confectionate din aluminiu sau metal si prezinta varf extrem de ascutit. Asadar, va trebui sa fiti extrem de atent cand folositi aceste tipuri de produse, pentru a evita accidentarea. Acele, de cele mai multe ori, au dimensiuni cuprinse intre 25 si 40 mm, in timp ce pionezele au dimensiuni mult mai reduse. Caracteristica importanta a pionezelor este reprezentata de gamalie, care este mult mai mare, comparativ cea a acelor. Ambele produse pot fi extrem de utile daca doriti sa prindeti hartia pe un panou confectionat din materiale moi.

Descriere Pioneze metalice nichelate DINGLISpecificatii Pioneze DINGLI- metalice nichelate- 50 buc/cutie..
1,80Lei
Descriere:Pioneze Office Cover 5020,multicolor, 80 bucati/blister..
5,00Lei
Descriere Ace cu gamalie ECADA Specificatii Ace gamalie ECADA - lungime26 mm- cutie 50 g..
2,30Lei
Descriere Ace cu gamalie pentru documente DINGLISpecificatii Ace cu gamalie DINGLI- lungime 26 mm- cutie 20 g..
1,80Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Whatsapp
Ai o întrebare? Scrie-ne și vom face tot posibilul să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp!
DCNoi
Suport