Menu
Your Cart

PANOURI PLUTA

Ai nevoie sa-ti salvezi notitele intr-un mod care pe langa faptul ca este practi poate fi si extrem de estetic? Atuni ai nevoie de panouri de pluta. Pentru toate persoanele dezorganizate, care nu stiu cum sa-si gestioneze si aseze notitele importante, noi va punem la dispozitie o seie de panouri pluta gata sa transforme orice spatiu dezoordonat intr-un loc organiza exemplar.

Descriere panouri pluta

• Realizat din pluta rezistenta de inalta calitate

• Panoul poate fi asezat atat orizontal cat si vertical in functie de spatiul de care dispuneti in locuinta/la locul de munca.

• Rama rezistenta din lemn de calitate.

• Un numar destul de mare de dimensiuni: 30x40 cm, 40x60 cm, sau 60x90 cm.

• Se recomanda utilizarea de piuneze pentru atasarea notitelor pe panoupentru a evita deteliorarea lemnului de pluta.

Multe posibilitati de utilizare

Panourile de pluta sunt recunoscute ca fiind cel mai facil si usor mod de ati tine notitele importante in ordine, si cel mai important intr-un singur loc, aceste panouri de pluta sunt cele mai versatile de pe piata.

Produsele pe care vi le punem la dispozitie din aceasta categorie sunt extrem de utile oricui le achizitionaza deoarece pot fi folosite atat ca avizier pentru afisatul de notite, dar si ca panouri de prezentare, fiind unele dintre cele mai folosite produse in scoli, birouri, dar si acasa daca ai nevoie de o organizare mai estetica si mai eficienta a materialelor tale de studiu. Panoul vine drept ajtor in organizarea cat mai eficienta a materialelor, dorind sa faca din fiecare spatiu, unul bine organizat.

Nu sunt produse în această categorie.

Whatsapp
Ai o întrebare? Scrie-ne și vom face tot posibilul să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp!
DCNoi
Suport