Menu
Your Cart

ELASTICE

Elasticele viu colorate sunt accesoriul de birou (si nu numai) care va vor colora ziua inca de dimineata. Sunt fabricate din cauciuc cu grad crescut de flexibilitate, putand tine laolalta un numar crescut de obiecte mici, astfel ajutand la o organizare eficienta a spatiului de lucru si permitand concentrarea spre sarcinile importante ce trebuiesc a fi rezolvate pe parcursul unei zile obisnuite de lucru.

Elastice de buna calitate

Cauciucul din care sunt realizate are o rezistenta crescuta daca se ia in considerare grosimea redusa, ceea ce le face ideale pentru o varietate de sarcini. Sunt livrate la set, continand un numar generos de bucati, la un pret atractiv. Desigur, adaptabilitatea acestora este evidenta pentru oricine si include si alte activitati unde fac fata cu succes, precum activitatile ce presupun lucrul cu bancnote, prevenind ratacirea accidentala, activitatile de gatit, contribuind la fixarea diferitelor elemente de etansare, cat si grupare a unor elemente specifice, activitatile recreative si creative precum cele desfasurate in cadrul institutiilor de invatamant, unde se pot mentiona in principal orele de lucru manual, in care pot fi folosite ca elemente creative, avand in vedere paleta variata de culori si posibilitatile multiple in care pot fi combinate.

Elastice pentru o buna organizare

Elementele de organizare specifice cu precadere spatiilor de lucru, sunt o recuzita necesara astfel incat sa asigure desfasurarea unei multitudini de activitati pe tot parcursul zilei de lucru, permitandu-ne organizarea spatiul prin eficientizarea suprafetei utile, mai ales cand este vorba despre un spatiu util redus ca dimensiuni, in care este necesar sa depozitam un numar mare de elemente.

Descriere Elastice bani multicolore Specificatii - Elastice bani multicolore, - 70g..
6,00Lei
Descriere:70% din compozitia elasticelor Daco este reprezentata de o sursa naturala de cauciuc, pentru o calitate superioara;Elasticele de la Daco vin intr-o punga cu greutatea de 100 de grame, pentru utilizari indelungate ori de cate ori ai nevoie;Nuantele in care sunt disponib..
7,50Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Whatsapp
Ai o întrebare? Scrie-ne și vom face tot posibilul să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp!
DCNoi
Suport