Menu
Your Cart

FOARFECA

Ai un copil creativ, pasionat in special de lucru manual sau confectionatul de colaje din hartie? Atuni iti punem la dispozitie cateva foarfece special concepute pentru copiii mai creativi, astfel ca gama noastra de foarfece le sta la dispozitie. Fie ca vor sa creeze colaje pentru scoala, respectiv gradinita, fie ca vor doar sa-si dovedeasca aptitudinile la lucru manual, noi le punem la dispozirie o foarfeca ce promite sa le fie partener in jocul de creatie si sa ii ajute in realizarea de lucrari reusite, dar totodata sa ii tina in siguranta.

Caracteristici si descriere foarfeca

• Foarfecele noastra au dimensini ce variaza de la 12.5 cm pana la 13.5 cm, ideale pentru activitati de craft atat la scoala sau gradinita cat si acasa

. • Foarfecele noastra prezinta lama gradata, ceea ce poate sporii putin creativitatea copilului prin posibilitatea masurarii materialelor folosite in procesul de lucru manual.

• Foarfecele noastra vin intr-o gama variata de culori, ceea ce creza copilului o placere mai mare in a lucra cu ele. • Foarfecele noastra dispun de lame cerealizeaza taieturi cu diverse modele, lucru extrem de atragator pentru copii.

• Foarfecele noastra sunt ideale pentru decupaje in hartie sau carton.

• Fiecare foarfeca din gama noastra orezinta cate o masura de protectie menita sa fereasca copilul de posibile accidente. Astfel avem foarfeca de 12.5 cm care dispune de varf rotunjit , pentru ca atunci cand cei mici o folosesc sa fie in deplina siguranta, respectiv foarfeca craft de 13.5 cm prezinta un plastic de protectioe, special pentru evitarea accidentarilor.

Descriere:Lama metalica realizata din otel inoxidabil este protejata cu plastic pentru evitarea accidentarilor.Utila pentru activitatile de lucru manual.Specificatii- Varf rotunjit- Lungime - 12,5 cm- Disponibila in mai multe culori..
4,00Lei
DescriereFoarfeca pentru copii cu taietura in diverse modele.Lama metalica realizata din otel inoxidabil este protejata cu plastic pentru evitarea accidentarilor.Utila pentru activitatile de lucru manual.Specificatii- Varf rotunjit- Lungime - 13,5 cm- Disponibila in mai ..
6,00Lei
Descriere:Foarfeca Rapesco de 21 de cm este o foarfeca cu lame din otel inoxidabil si manere din plastic ABS, pentru un confort sporit si precizie ridicata. Este potrivita atat pentru folosirea cu mana dreapta, cat si cu mana stanga.Specificatii:Lame din otel inoxidabil...
14,00Lei
Descriere:Foarfeca Penha cu lungime de 19.5cm  si  grosime  lama 1.5mmUtila pentru activitatile de lucru manual si birou...
9,00Lei
Descriere:Foarfeca 130 mm, maner ergonomic - NEBOCaracteristici:- foarfeca de 13 cm, din otel inoxidabil;- manere ergonomice color;- unitate de vanzare: display cu 24 bucati, diverse culori.Dimensiune: 14x8,7x19,5 cmGreutate: 0,66 kgPretul afisat este pe bucata!..
3,60Lei
Descriere Foarfeca 12.5 cm DACOO foarfeca mica ideala pentru activitati creative de craft, gradinita, scoala .Specificatii Foarfeca 12.5 cm DACO- Varf rotunjit- Lama gradata - 5 cm- Lungime - 12,5 cm- Disponibila in mai multe culori: albastru, galben, rosu, verde, mov si roz..
3,80Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Whatsapp
Ai o întrebare? Scrie-ne și vom face tot posibilul să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp!
DCNoi
Suport