Menu
Your Cart

CREIOANE

Creioanele sunt primele unelte de scris, care au aparut in Egiptul antic, in urma cu 5000 de ani si erau facute din bambus sau stuf. In zilele nostre, creioanele sunt acele instrumente de scris sau de desenat pe care le folosim aproape in orice domeniu de activitate.

Avantaje creioane:

Creioanele se disting printr-o gama variata de proprietati si avantaje:
- poti scrie pe o multime de materiale;
- creionul poate fi sters imediat prin utilizarea gumei de sters;
- creionul are forma unui bat subtire si este usor de manevrat;
- materialul din care este facut este lemnul, deci creionul este ecologic.

Avand in vedere toate aceste avantaje, este foarte important sa ai in casa sau la birou cel putin un creion, daca nu chiar un intreg suport cu creioane pe care sa le utilizezi la nevoie.

De ce sa ai mereu creioane la indemana

Utilitatea pe care o are creionul poate fi data de creativitatea persoanei care il foloseste, dar servește în principal pentru a scrie pe hartie si are calitatea de a putea fi sters imediat. De asemenea serveste pentru a face desene excelente pe hartie, fiind materialul preferat de multi artisti si devine cel mai bun prieten al multor caricaturisti. Creionul este un instrument indispensabil din penarul elevilor si poate fi gasit in forme variate pe rafturile noastre virtuale. Pretul unui creion este unul foarte accesibil pentru toti si uneori, poti lua cantitati mari de creioane la super oferte. In afara de creioanele normale, exista si alte tipuri de creioane: creioane colorate, creioane cu mina, creioane cerate etc.

Descriere:Super Grip 0.7 mm este un creion mecanic reîncărcabil şi retractabil.Mina sa este susţinută de un tub de metal ce permite utilizarea completă a acesteia chiar şi atunci când mina se rupe.Super Grip 0.7 mm vine împreună cu o radieră protejată de un capac de plastic transpar..
6,30Lei
Descriere:Super Grip 0.5 mm este un creion mecanic reîncărcabil şi retractabil.Mina sa este susţinută de un tub de metal ce permite utilizarea completă a acesteia chiar şi atunci când mina se rupe.Super Grip 0.5 mm vine împreună cu o radieră protejată de un capac de plastic transp..
6,30Lei
Descriere:Creionul mecanic MIlan Capsule, te scuteste de efortul ascutirilor frecvente si te ajuta sa scriisau sa desenezi folosind tuse clare si sigure. Creionul are grosimea minei de 0.7 mm, radiera incorporata si corp din plastic .Specificatii:-Varsta:    +..
8,30Lei
Descriere:  Corpul creionului Amadeus este realizat din material plastic de foarte buna calitate si este prevazut cu grip ergonomic cu insertii din cauciuc, ceea ce asigura o scriere comoda si usoara. Varful si accesoriile creionului sunt realizate din metal. Creionul functioneaza c..
5,00Lei
DescriereCreion grafit cu duritate medie (HB), corp din lemn negru decorat in diverse culori. Specificatii- Varf ascutit- Are cristal decorativ in capat.-Disponibile mai multe culori..
2,10Lei
Descriere:Creion classic HB, culori pastel cu guma de sters.Produs disponibil in diverse modele/culori, imaginile prezentate sunt titlu informativ...
2,00Lei
Descriere:Creion mecanic de inalta calitate cu radiera incorporata, grip de prindere ergonomic cauciucat,varf metalic, dimensiune diferite 0.5,0.7 si 1 mmSpecificatii:-Varsta:    +3ani-Pentru:    Unisex-Culoare:  Multicolor..
14,80Lei
Descriere:  Creioanele mecanice Daco Picatel în 6 variații de culoare, au mină de 0,5 . Acestea dispun de o radieră albă mică în capăt. Grip-ul facilitează prinderea ușoară și scrisul confortabil.Specificatii:-Varsta:    +3ani-Pentru:    Un..
5,80Lei
Descriere:Creioanele Faith Taiga  se bucura de multiple utilizari: grafica, schite, desen tehnic si artistic  in cadrul activitatilor creative, lucru manual, craft, decoratiuni hand-made, sabloane si schite creative.Specificatii:-Varsta:    +3ani-Pentr..
2,00Lei
Descriere:Creioanele DACO Neon, cu mina HB, corp rotund din lemn cu radiera, in patru culori diferite. Produsul se bucura de multiple utilizari: grafica, schite, desen tehnic si artistic  in cadrul activitatilor creative, lucru manual, craft, decoratiuni hand-made, sabloane si schit..
1,00Lei
Descriere:Creioanele BIC, cu mina HB,  se bucura de multiple utilizari: grafica, schite, desen tehnic si artistic  in cadrul activitatilor creative, lucru manual, craft, decoratiuni hand-made, sabloane si schite creative.Specificatii:-Varsta:    +3ani-..
1,80Lei
Descriere:Creion cu corp din lemn si mina standard HB, diferite culori ale corpului.Specificatii:-Varsta:    +3ani-Pentru:    Unisex-Culoare:  Albastru,roz,rosu,verde,mov,maro..
1,30Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
Whatsapp
Ai o întrebare? Scrie-ne și vom face tot posibilul să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp!
DCNoi
Suport